Schilderwerk

Wilt u ook superstrak schilderwerk?

Kwaliteit en vakmanschap
altijd voorop

Goed onderhoud is essentieel om uw (on)roerend goed in topconditie te houden. Buitenschilderwerk wordt dagelijks blootgesteld aan regen, wind of felle zon. Binnen verliest het schilderwerk na verloop van tijd ook haar strakke uitstraling. En een goed onderhouden woning of gebouw is meer geld waard. Het is dus belangrijk uw schilderwerk periodiek te laten nakijken en waar nodig te laten opknappen. Pruijsen & De Keijzer is er voor al uw schilderwerk binnen en buiten.

In principe kunt u voor alle schilderwerkzaamheden bij ons terecht. Wij schilderen woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren, flats en appartementen maar ook allerlei andere objecten die geschilderd moeten en kunnen worden. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij werken met de beste materialen, kwaliteitsverf en met een team van ervaren schilders.

Behalve schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor vastgoedonderhoud,  airless spuitwerk, behangen, vloeren coaten en houtrot reparatie.

Iedere schilderklus vraagt een aanpak op maat. Daarom komen wij na een offerteaanvraag altijd langs om te kijken wat er precies moet gebeuren. Samen met u bekijken wij wat uw wensen zijn. U krijgt van ons advies over de beste manier van onderhoud en vervolgens stellen wij een offerte op. Zo krijgt u de kwaliteit die u mag verwachten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wilt u ook superstrak schilderwerk?

Neem contact op met Pruijsen & De Keijzer en ontdek de kwaliteit van vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk er weer gelikt uit komt te zien. Vraag eenvoudig, snel en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Pruijsen & De Keijzer

Vierlinghstraat 2
4251 LC Werkendam

06 52355701

06 23921966

info@pruijsendekeijzer.nl