Over ons

Wil jij ook superstrak schilderwerk?

"Iedereen kan verven maar schilderen is een vak"

Pruijsen & De Keijzer is een allround schildersbedrijf dat is gevestigd in Werkendam, in de Gemeente Altena. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Wij werken o.a. voor woningbouwverenigingen, VvE’s, bedrijven en particulieren maar ook op schepen en voor (semi-)overheidsbedrijven.

Door de schat aan ervaring en het gebruik van de beste materialen levert Pruijsen & De Keijzer schilderwerk van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn wij VCA-gecertificeerd.
Pruijsen & De Keijzer is zeer flexibel, ook voor klussen die vanwege de omstandigheden ’s nachts of in het weekend uitgevoerd moeten worden bent u bij ons aan het juiste adres.

Pruijsen & De Keijzer BV is ontstaan in 2009 toen de twee schilders Pruijsen en De Keijzer, beide met toen al heel wat jaren ervaring, de krachten bundelden om zo meer slagkracht te hebben voor grotere projecten. Inmiddels zijn we verder gegroeid tot een enthousiast team van vakmensen.

Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van een eerlijk en degelijk advies op maat voor uw schilderwerk of vastgoedonderhoud. Bij onverwachte gebreken of extra kosten overleggen wij dit altijd met u zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Pruijsen & De Keijzer

Vierlinghstraat 2
4251 LC Werkendam

06 52355701

06 23921966

info@pruijsendekeijzer.nl