Vastgoedonderhoud

Is uw vastgoed aan onderhoud toe?

Uw onroerend goed in topconditie

Door uw panden goed te (laten) onderhouden verlengt u de levensduur en voorkomt u onnodige (kostbare!) vervangingen. Ook behoudt uw pand haar waarde door periodiek onderhoud. Aan Pruijsen & De Keijzer kunt u het totale onderhoud met een gerust hart overlaten. Dankzij onze ervaring en vakmanschap is uw vastgoed bij ons in goede handen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij werken met de beste materialen, verf van hoogwaardige kwaliteit en met een team van ervaren schilders.

Vastgoedonderhoud is meer dan alleen schilderwerk. Ook o.a. houtrotreparaties, het vervangen van beglazing en het onderhoud van wanden en plafonds vallen eronder. Maar ook onderhoud aan de gevels en vloeren. Kortom, alles wat nodig is om uw pand in topconditie te houden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vakmanschap en kwaliteit

Jarenlange ervaring en het gebruik van de beste verf en materialen staan garant voor de kwaliteit van ons schilderwerk. Daar waar de werkzaamheden buiten ons specialisme vallen schakelen wij één van onze betrouwbare partners is.

Flexibiliteit en duidelijkheid

Afstand of afwijkende tijden is voor ons geen probleem. Als de situatie erom vraagt dat er ’s nachts of in het weekend gewerkt moet worden dan regelen wij dat. Bij onverwachte gebreken of extra kosten gaan wij altijd met u in overleg. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een gedegen advies en offerte op maat

Dankzij onze ervaring voorzien wij u van een eerlijk en degelijk advies. Ieder project is uniek en daarom krijgt u van ons altijd een offerte op maat. Vraag meteen een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw partner in vastgoedonderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw vastgoed? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontdek de kwaliteit van vakmanschap.

Pruijsen & De Keijzer

Vierlinghstraat 2
4251 LC Werkendam

06 52355701

06 23921966

info@pruijsendekeijzer.nl