Airless Spuitwerk

Wilt u ook superstrak spuitwerk?

Voor een superstrak resultaat

Airless spuiten is een mooie methode om oppervlakken van een strakke en volle laag verf te voorzien. Door middel van een constante verneveling van de verf ontstaat een sterke (en dus duurzame) en egale verflaag. Airless spuitwerk kan zowel binnen als buiten worden toegepast.
Niet alle oppervlakken zijn even geschikt om te spuiten. Alle onderdelen die niet hoeven te worden gespoten moeten zorgvuldig worden afgeplakt. Daarom is het met name bij grote oppervlakten zoals wanden en plafonds een geschikte verfmethode. Ook in nieuwbouwwoningen waar kozijnen en plinten meegenomen moeten worden is deze methode uitstekend toe te passen.
Iedere verfklus vereist een aanpak op maat. Daarom nemen wij na uw offerteaanvraag altijd contact met u op om uw wensen te bespreken. U krijgt van ons een eerlijk advies over de beste oplossing in uw situatie. Zo krijgt u de kwaliteit die u mag verwachten en zorgen onze ervaring en vakmanschap ervoor dat u zo lang mogelijk geniet van een strak resultaat.

Wilt u ook superstrak spuitwerk?

Heeft u vragen over de mogelijkheden en toepassingen van airless spuitwerk? Of wilt u advies over of airless spuiten voor uw woning of bedrijfspand een geschikte methode is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag een offerte aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Pruijsen & De Keijzer

Vierlinghstraat 2
4251 LC Werkendam

06 52355701

06 23921966

info@pruijsendekeijzer.nl